Diego Lopez: Hvala Realu za sve, tko zna, možda se jednom i vratim

Foto: Screenshot As

SAD već bivši golman Reala, Diego Lopez stigao je u Milan, u svoj novi grad. Budući golman Milana već na aerodromu je pokazao koliko je zadovoljan dolaskom u Rossonere. Smiješak na licu je govorio sve.
 
Prema zacrtanom planu sutra bi Lopez trebao staviti potpis na ugovor i tako zaključiti jednu relativno kompliciranu priču, koja je navijače Reala zabavljala posljednjih mjesec dana, odnosno od trenutka dolaska Keylora Navasa u kraljevski klub i odluke Carla Ancelottija da ipak zadrži legendu kluba Ikera Casillasa. Diego Lopez je shvatio da za njega više u Madridu nema mjesta i svoju sreću će potražiti u legendarnom talijanskom klubu.
 
''Od sutra, čim potpišem, ja sam igrač Milana'', rekao je koji je dolaskom u Milan okrenuo novu stranicu svoje budućnosti.
 
''Ovo je jedno novo poglavlje u mom životu, u mojoj karijeri i sretan sam što sam u jednom ovako velikom klubu. Realu hvala na svemu. Ne mogu reći da nisam tužan što sam napustio Madrid, moram biti iskren i priznati da mi nije lako, ali vrijeme da kažem zbogom Madridu, on je to zaslužio. Tko zna, možda se jednom i vratim'', zaključio je Lopez.
 

Pročitajte više