Dinamovci puni samopouzdanja: Idemo dobiti PSV!

Foto: HINA

DINAMO je pregazio Lokomotivu u gradskom derbiju s 3:0, a momčad Zorana Mamića sada se okreće novom izazovom, okršaju protiv PSV-a.  Dinamo u četvrtak gostuje u Eindhovenu, a utakmica je na rasporedu u 19 sati.

Kapetan Modrih Josip Šimunić napokon je zadovoljan igrom i pristupom svoje ekipe.

"Prvo poluvrijeme je bilo prosječno, a nastavak je bio puno, puno bolji. Dobili smo 3:0, bilo je dosta pozitivnih stvari, ali još ima mjesta za napredak; u svakom slučaju idemo u pravom smjeru", rekao je Šimunić.

Dinamo se sada okreće PSV-u.

"Nemamo tamo što izgubiti, idemo odigrati hrabro i pokušati dobiti utakmicu jer samo tako imamo šanse ostati u Europi", smatra Šimunić.

"Napokon smo postali lovina"

Da Dinamo nije baš briljirao u prvom poluvremenu smatra i Josip Pivarić.

"Nismo bili dobri prvo poluvrijeme, a u nastavku smo bili puno bolji. Dobili smo 3:0, osvojili nova tri boda i vratili se na prvo mjesto", rekao je Pivarić za službenu stranicu kluba, dok je strijelac drugog pogotka na utakmici Domagoj Antolić nadodao:

"Lokomotiva mi je dala jako puno u tri godine što sam proveo tamo, a danas sam im zabio prvi pogodak u ligi. Ušli smo dosta loše, nismo ispunjavali zahtjeve koje su treneri stavili pred nas, vodili smo i u nastavku odigrali puno bolje te zasluženo dobili utakmicu. Svakako da je ljepša atmosfera kada se dobivaju utakmice, prvi smo na ljestvici i postali smo "lovina", ono što i trebamo biti za sve ostale koji imaju dosta teška gostovanja pred sobom".

Pročitajte više