Đoković: Borna zaslužuje da se o njemu priča

Foto: Facebook

HRVATSKA Davis Cup reprezentacija čeka okršaj sa Srbijom u 1. kolu Svjetske skupine Davis Cupa. Od petka do nedjelje mečevi će se igrati u novoj dvorani u Kraljevu, a prvi će na teren Mate Delić i Novak Đoković.
 
"Matu poznajem nekoliko godina jer se naši očevi znaju dugo. Trenirali smo zajedno prije par godina u Australiji, iako nikada nismo igrali jedan protiv drugog. Mate je visok i tu visinu koristi da dobro servira. Ipak, iskustvo je na mojoj strani", rekao je Đoković, prvi tenisač svijeta.
 
"Za Bornu imam samo riječi hvale"
 
Đoković je još jednom nahvalio Bornu Ćorića, prvi hrvatski reket u Kraljevu. Novak još uvijek nije igrao protiv Borne, ali je pred početak ove sezone odradio nekoliko treninga s najtalentiranijim hrvatskim tenisačem.
 
"Jako je zreo za nekog tko ima samo 18 godina. Za njega imam samo riječi hvale, na pravom je putu i kada netko pobijedi Nadala i Murraya u samo četiri-pet mjeseci, taj zaslužuje da se o njemu tako priča."
 
Troicki: Očekujem neizvjestan meč
 
Nakon Delića i Đokovića na teren će Ćorić i Viktor Troicki, tenisač koji se krajem prošle godine vratio nakon suspenzije koju je zaradio jer je izbjegao doping kontrolu u Monte Carlu 2013. godine.
 
"Drago mi je što igram drugi jer sam se nedavno vratio iz Meksika i malo duže spavam ovih dana. Očekujem neizvjestan meč sa Ćorićem", rekao je Troicki, koji se nalazi na 41. mjestu ATP ljestvice.
 
Zimonjić: Hrvatska nema što izgubiti
 
U subotu su na rasporedu parovi, a Srbiju će u tom okršaju predvoditi Nenad Zimonjić.
 
"Parovi su uvijek neizvjesni, a pogotovo u Davis Cupu. Marin Draganja je dobar igrač i ove sezone sam igrao protiv njega tri puta, a u dva meča sam slavio. Hrvatska nema što izgubiti u Kraljevu", poručio je Zimonjić.
 
 
 

Pročitajte više