Doktor Luka bez greške odigrao najveću utakmicu na svijetu

Foto: Hina

REAL je u devetom kolu Primere pobijedio Barcelonu s 3:1, a sjajnu utakmicu odigrao je Luka Modrić.

Hrvatski reprezentativac igrao je kao najdefenzivniji u Realovom veznom redu. Zaustavio je nekoliko opasnih napada Barcelone, a proslavio se i preciznim dodavanjima.

Naime, Modrić je 88 minuta El Clasica, koliko je proveo na terenu, odradio bez pogreške. Imao je 41 pokušaj dodavanja i svaka od te 41 lopte pronašla je put do njegovih suigrača. Jedini je igrač najveće utakmice na svijetu koji je imao 100 posto točnih dodavanja!

Igrač Evertona: Modrić i Kroos obilježili El Clasico

Max Bretos, poznati novinar ESPN-a, na Twitteru je nakon utakmice napisao da je "čudesni Modrić" bio najbolji igrač 228. El Clasica, dok je nogometaš Evertona Ross Barkley napisao da su Modrić i Kroos obilježili derbi.

Pobjedu je Modrić proslavio skokom na trenera Carla Ancelottija, koji mu je čestitao na igri prilikom izlaska iz igre. Tada je hrvatskog veznjaka ovacijama ispratio i cijeli stadion.

Rakitić među najlošijima u svom debiju u El Clasicu

S druge strane, Ivan Rakitić je razočarao u svom debiju u najvećoj utakmici na svijetu. U 60. minuti je zamijenio Xavija i već u prvom dodiru s loptom pogriješio. Katastrofalno je izveo korner nakon kojeg je Real iz kontranapada postavio konačan rezultat.

Imao je i nekoliko loših odluka - kada je trebao pucati, dodavao je, a kada je trebao odigrati suigračima, pucao je i bio izblokiran.

Pratite nas i na Facebooku:

 

Pročitajte više