"Dolazak Badr Harija u Zagreb začepit će usta zlim jezicima!"

Foto: Fightsite

DOLAZAK Badr Harija na K-1 WGP Finale u Zagreb vrhunska je vijest za sve ljubitelje borilačkih sportova diljem svijeta. Osim većine hrvatskih medija, koji su prenijeli vijest o Harijevom nastupu u Areni Zagreb, vijest je odjeknula i u svjetskim medijima. 

Nastup Badr Harija na K-1 WGP Finalu u Zagrebu popratili su najveći svjetski borilački mediji. Tako, MMA Fighting Magazine navodi kako se Hari borbom u Zagrebu vraća  u ring nakon mjeseci provedenih u pritvoru te ističu kako je Hari u karijeri već zabilježio pobjedu protiv Zabita Samedova te se bodio i protiv Hesdyja Gergesa, ali je borba završila Harijevom diskvalifikacijom.

Vijest o Harijevom nastupu u Zagrebu, prenose i svi nizozemski mediji. Telegraaf.nl prenosi da će Hari "zamijeniti ozlijeđenog Bena Edwardsa" u Zagrebu.

I MixFight prenosi vijest o Harijevom nastupu na K-1 wGP Finalu. "Fantastična vijest o Harijevom nastupu dala je jednu novu dimenziju cijelom K-1 WGP Finalu".

Nizozemski portali AT5 i Trouw prenose da se radi i o velikoj vijesti s obzirom da se Hari nalazi na uvjetnoj slobodi te da čeka suđenje koje bi se trebalo održati krajem ožujka.

Liverkick ističe kako su mnogi "zbunjeni i iznenađeni viješću da će Badr Hari nastupiti na K-1 WGP finalu u Zagrebu". Dodatno, navode kako zasad nisu poznati detalji Badrovog odlaska u Zagreb, ali "drže palčeve" da se to zaista i dogodi!

Dževad Poturak: Harijev dolazak začepit će usta zlim jezicima!

"Sretan sam što će Badr Hari pojačati turnir i našu K-1 scenu. Ovaj potez začepit će usta zlim jezicima koji govore da je ovo trećerazredni turnir. Dodatno je pojačao konkurenciju u donjem dijelu ždrijeba", rekao je Dževad Poturak za bosanskohercegovački portal Borba.ba.

"Ne znam, Hari je tek izašao iz zatvora može biti svašta, ali u svakom slučaju njegov dolazak je jako dobar za turnir", Nije Poturak želio ulaziti u prognoze Harijevog nastupa u Zagrebu na K-1 WGP Finalu.

Podsjetimo, Dževad Poturak će na K-1 WGP Finalu nastupiti u super fightu protiv opasnog Bjelorusa Alexeyja Ighashova.

Poutrak i Ighashov su već jednom ukrstili međusobno rukavice. Bilo je to 2009. godine na K-1 turniru u Budimpešti kada je Bjelorus slavio tek u ekstra rundi sudačkom odlukom.

Pročitajte više