Duvnjak o rezervama: Dečki su bili malo u grču, ali razumijem ih

Foto: Getty Images/Guliver Image

HRVATSKA je protiv Irana zgrabila treću pobjedu u trećoj utakmici na rukometnom SP-u u Kataru, a uvjerljivih 41:22 izborila je na krilima sjajnog vratara Filipa Ivića i Zlatka Horvata, koji je zabio 12 golova.

> Golužine rezerve zadovoljile: Horvat napunio mrežu Irana, Ivić oduševio

> Goluža: Neki igrači moraju shvatiti da se u klubu postaje igrač, a u reprezentaciji zvijezda

> Super Filip Ivić nakon Irana: Čekao sam ovu priliku!

> Ivano Balić: Najradije bih obukao dres i sišao dolje, ali gotovo je

Dobru predstavu pružile su rezerve Slavka Goluže koji je testirao igrače bez ili s manjom minutažom, no u trenucima kada su gubili kontrolu dobili su pomoć iskusnijih Duvnjaka, Vorija i Kopljara.

Stepančić: Izbornik je zadovoljan s onime što smo mu pokazali

Luka Stepančić je postigao tri gola.

"Visoka pobjeda, čemu smo se svi nadali. Ušli smo dosta loše u drugo poluvrijeme, malo smo se i preslagali u obrani, igrali smo na nekim pozicijama na kojima se ne nalazimo često. Na kraju smo podigli agresivnost, znali smo da ćemo utakmicu mirno privesti kraju. Otpustili smo kočnicu na kraju, a izbornik je zadovoljan s onime što smo mu pokazali", rekao je Stepančić i dodao:

"S Makedoncima će biti borba za broj jedan u grupi. Imaju širinu, ali možemo iskoristiti neiskustvo u igranju na velikim natjecanjima".

Karačić: Vidi se iz aviona da ima malo straha kod igrača s klupe

Domagoj Duvnjak dodao je tri gola i nakon susreta rekao: "Čestitke dečkima na novoj pobjedi. Pokazali su zadnjih 15 minuta pravu igru i mislim da ih razumijem. Bili su u grču malo, sad su se opustili i to je to, sve pet". 

"Iznenadili smo se njihovim igrama, nismo ih nimalo podcijenili. Vidi se iz aviona da ima malo straha kod igrača koji ulaze s klupe, ali vjerujem da će se to popraviti iz utakmice u utakmicu", rekao je Igor Karačić i dodao:

"Samopouzdanje se dobiva igranjem utakmica. Kroz ove utakmice će svaki igrač napredovati".

Pratite nas i na Facebooku

 
 

Pročitajte više