Ekskluzivno: Pogledajte ozljedu stopala Badra Harija i "bijeg" iz Arene u kolicima

Foto: Screenshot; Damir Krajač, Ronald Goršić / Cropix, Zoran Zdelar/Fightsite
Video: Damir Horvatović

GDJE je nestao Badr Hari? Najveća zvijezda K-1 WGP finala napunio je Arenu, podigao turnir na višu razinu i privukao interes svjetskih medija. Nakon turnira za njega nitko nije niti pitao. Nakon borbe četvrtfinala protiv Samedova, osiguranje ga je izvuklo iz Arene, a hitna pomoć odvela ga je u bolnicu zbog sumnje u prijelom noge. Utvrđeno je kako je ipak samo natučena, no Hari s takvom nogom i šest tjedana priprema nakon izlaska iz zatvora nije želio riskirati protiv Londta. Svjedočili smo razočaranim licima Harijeve ekipe dok su napuštali Arenu.

 

Povratak "zločestog dečka" bila je senzacija. Uskočio je iznenada, bez kvalifikacija nakon odustajanja Bena Edwardsa. Odustajanje, sada preporođenog "Golden Boya" samo je nakratko izazvalo razočaranje punih tribina zagrebačke Arene. Odlični nastupi hrvatskih boraca i velika Mirkova pobjeda u finalu Hariju su dale vremena i prostora da uzmakne nezapažen, bez pozdrava.

U video pogledajte kako su Badr Harija u invalidskim kolicima i njegovu djevojku Estelle Cruijff izvukli iz Arene!

Marokanac je oduševio prepunu Arenu svojom prvom borbom nakon mjeseci pritvora, no Zabit Samedov dobro ga je namučio.

"Badr Hari je velika zvijezda. Zadovoljan sam borbom, bila je bolja nego prošli put kad me pobijedio. Trudio sam se pokazati snagu, ali Hari je bio puno veći i bilo se teško boriti. Da sam imao 10 kilograma više, mogao bih ga dobiti", rekao je Samedov koji je nakon Harijevog odustajanja također zbog ozljede odbio polufinalnu borbu otvorivši put Dževadu Poturku, pobjedniku rezervne borbe. 

Mirko Filipović osvojio je K-1 pojas i postao možda i najbolji svjetski borac, iako to sam ne želi priznati. Ima onih koji će se pitati što bi bilo da je Hari ostao u igri, no istina je da nakon finala nikome nije nedostajao.

Iako je Londt više nego zasluženo došao do finala, borba Harija i Cro Copa bila bi prava poslastica zbog koje bi se Arena još jednom napunila, to je sigurno.

> Kruna karijere: Uz prepunu Arenu Mirko uzeo K-1 pojas!

> Cro Cop ispunio dječački san: "Neki su me zlobnici spremali u grob prije vremena, ali sada im je žao"

> "Big Baby" Miller želi revanš: "Cro Cop me udarao glavom! Razbit ću ga bilo kad i bilo gdje"

> "BH Machine" u polufinale stigao iz restorana: "Hvala vam braćo Hrvati, da nisam borac plakao bih!"

Pročitajte više