Enrique: Ovo je velika pobjeda, a Suarez je opravdao svaki euro

Foto: Guliver Image/Getty Images

LUIS ENRIQUE imao je razloga za zadovoljstvo nakon pobjede u El Clasicu. Njegova momčad je pobjedom s 2:1 došla u odličnu poziciju pred posljednjih deset kola, u koje ulazi s četiri boda prednosti pred Kraljevima.
 
>Barceloni El Clasico i otvoren put prema naslovu
 
"Borili smo se u prvom dijelu, Real je imao loptu i bio je opasan, a pogodak za 2:1 u nastavku nam je donio mir. Ovo je važna pobjeda u borbi za naslov, ali nikako nije odlučujuća", rekao je trener Barce nakon susreta, pa je dodao:
 
''Mogli smo postići i još koji gol, no mogao je i Real. U prvom dijelu smo se mučili, a Real je imao kontrolu, no drugi gol nas je dignuo. Ovo je velika pobjeda.''
 
"Pred nama je sad deset vrlo važnih utakmica. Sad smo tamo gdje smo željeli biti, ali jedino što moramo je usredotočiti se na utakmicu u Vigu", naglasio je Enrique.
 
Dotaknuo se junaka susreta, Luisa Suareza. "Drago mi je da je on bio igrač odluke, sretni smo jer je gol stigao kao nagrada za njegovu predanost. Oprvadao je svaki euro koji smo potrošili za njega."
 
Pohvala vrataru za sjajnu izvedbu
 
Pohvalio je i Claudija Brava: "Zbog ovakvih susreta i imamo ovakve vratare, svi su veliki i sad smo uvidjeli da su na pravoj razini kad nam je to potrebno."
 
U drugom dijelu vidjeli smo bolju Barcelonu pa su španjolski novinari upitali Enriquea što je rekao igračima u svlačionici za vrijeme predaha.
 
"Ništa posebno, analizirali smo poteškoće koje smo imali i dogovorili da promijenimo dinamiku igre. U igri s protivnikom na ovoj razini ponekad ne ide sve odmah onako kako želite", zaključio je.

Pročitajte više