Fabjan se odmah u ringu dogovorio za revanš s Kongolom!

Foto:

MIRAN FABJAN nakon poraza od Yoanna Kongoloa odmah se u ringu nakon meča dogovorio za revanš u listopadu, no čini se da će zbog ozljede taj novi dvoboj ipak morati malo pričekati.

Ponajbolji slovenski borac po K-1 pravilima, Miran Fabjan, proteklog je vikenda doživio poraz u dvoboju s iznimno iskusnim Švicarcem Yoannom Kongolom, koji spada među najboljih deset boraca u Europi u kategoriji do 81 kilogram.

Iako je dojam prisutnih gledatelja bio da je zaslužio Fabjan dodatnu četvrtu rundu, suci su bili drukčijeg mišljenja. No, Kongolo mu je odmah u ringu nakon završetka borbe ponudio revanš na svom terenu u listopadu, što je Miran i prihvatio.

Nažalost, zbog teškog loma prsta tijekom proteklog tjedna Miranu će biti potreban ipak nešto dulji oporavak od očekivanog, pa neće biti spreman za nastup kao što se dogovorio u noći sa subote na nedjelju.

“Ne znam sada što me ipak čeka jer ću morati liječiti prst čak dva mjeseca. Nadam se povratku što ranije, ali to će biti tek krajem listopada ili početkom studenog”, otkrio nam je Fabjan.

On je ujedno bio i jedan od glavnih organizatora spektakla kojeg smo imali priliku pratiti posljednje subote u Portorožu te je zadovoljan kako je Admiral Markets Fight Night prošao. “Priredba je uspjela, borci su bili odlični, ali ja nažalost nisam učinio dovoljno da bih suce uvjerio da sam bio bolji. Ovo mi je najveće razočaranje u dosadašnjoj karijeri. Imam sad ipak dovoljno vremena da razmislim kako dalje naprijed, a povratnički meč želim protiv vrhunskog protivnika”, zaključio je Fabjan.

Iako je u ringu prihvatio novi okršaj protiv Kongola, očito je zasad neizvjesno hoće li se on održati odmah nakon pauze ili će prije toga Fabjan odraditi ipak neki drugi meč, pa nakon toga ponovno tražiti pobjedu protiv Kongoloa.

Pročitajte više