Fernandes uspješno operiran, Mamić: Dogovor ostaje, otkupit ćemo Čileanca

Foto: Hina

NAKON teške ozljede na sinoćnjoj utakmici u Splitu Junior Fernandes se s momčadi vratio u Zagreb gdje je odmah uspješno operiran.  "Operacija je uspješno prošla. Oporavak? Kod ovakve ozljede oporavak obično traje nekoliko mjeseci", rekao je Dinamov klupski liječnik Ivica Smodek.

> Upropašten Splitov rođendan, ali i Fernandesova sezona: Dinamo slavio kod Žužula, Čileancu slomljena noga!

> Mamić: Fernandesova ozljeda je strašna, a ako Čop ne ode u Brazil, onda to nema smisla!

> Zoran Mamić "otkrio" gdje mu je brat u Splitu odrađivao kaznu: Zdravko je bio s BBB-ima na jugu!

Iako su jutros brojni mediji prognozirali kako bi utakmica protiv Splita mogla biti Fernandesova posljednja u dresu Dinama, iz Maksimira su pružili riječi potpore nesretnom Čileancu. Navodno je dogovor s Bayerom o njegovoj budućnosti već sklopljen.

"Bez obzira na ovu tešku ozljedu, sve ostaje isto. Mi ćemo otkupiti Juniora Fernandesa. Imamo još vremena za odluku, ali s Leverkusenom smo se već dogovorili, nema promjena", rekao je u četvrtak popodne trener Modrih Zoran Mamić.

Rugašević utučen: Nisam imao nikakve loše namjere

Inače, najutučeniji čovjek u Parku mladeži nakon derbija s Dinamom bio je Dario Rugašević nakon čijeg je starta u 54. minuti slomljena noga talentiranog Čileanca.

Rugašević je nakon utakmice smogao izgovoriti tek nekoliko riječi: "Nije bilo namjere, povukao sam ga, a noga se zaplela ispod mene. Strašna ozljeda, najviše mi je žao što će čovjeku propasti Svjetsko prvenstvo. Stvarno mi je žao, ali takav je nogomet, ništa se više ne može napraviti. Mogu se samo ispričati nakon svega", kazao je branič Splita.

Pročitajte više