Francuski izbornik: Bogdanovića je bilo nemoguće zaustaviti

Foto: Index

FRANCUZI su zaustavili Hrvatsku u osmini finala Svjetskog prvenstva te sada čekaju boljeg iz dvoboja između domaćina Španjolske i Senegala. Francuzi su slavili sa 69:64, a njihov izbornik Vincent Collet bio je izuzetno zadovoljan nakon pobjede.

"Bilo nam je teško, pogotovo u prvoj četvrtini kada nam obrana nije bila na pravoj razini. Kako je utakmica odmicala, tako smo se mi dizali. Uspjeli smo podignuti obranu na viši nivo, ali onda smo imali problema s realizacijom. Ipak, u drugom poluvremenu smo u potpunosti promijenili igru, učvrstili obranu i popravili šut", rekao je Francuz..

"Bogdanović je vratio Hrvate u egal"

Izbornik aktualnih europskih prvaka nahvalio je Bogdanovića...

"Odlično smo odigrali treću četvrtinu, ali u posljednjoj minuti posljednje četvrtine vratili smo Hrvate u život. Mogli smo izbjeći tu dramu, vidio sam da smo se opustili, ali srećom nije bilo težih posljedica po nas. Hrvati su u tom periodu dobili krila, a posebno valja istaknuti Bogdanovića kojeg je bilo gotovo nemoguće zaustaviti. Bio je u naletu i vratio je svoju momčad u egal. Mi smo uspjeli uzvratiti čvrstom obranom i izdržali smo do kraja", zaključio je Collet.

Pratite nas na Facebooku:

 

Pročitajte više