Frank Mir stiže u Strikeforce boriti se protiv Cormiera!

DANIEL CORMIER u svojoj posljednjoj borbi u Strikeforceu prije odlaska u UFC trebao bi se, prema svemu sudeći, boriti protiv Franka Mira!

Strikeforce organizacija, koja je još ne tako davno imala najbolju teškašku MMA diviziju na svijetu, danas je iznimno osiromašena borilačkim kadrom, pa se pojavio problem idućeg protivnika Daniela Cormiera, koji je osvojio njihov Grand Prix u teškoj kategoriji.

Nakon brojnih nagađanja, pa čak i mogućnosti da s Zuffom ugovor potpiše na nekoliko borbi Tim Sylvia, ta je opcija ipak prije nekoliko dana demantirana, a čini se da je pravo rješenje na pomolu.

Dana White u razgovoru za američke medije otkrio je da bi u Strikeforce trebao privremeno otići Frank Mir.

"Bilo je mnogo nagađanja s kime će se idućim boriti Cormier, a borba protiv Mira je zapravo najlogičnija. Realnost je da je Cormier jedan od najboljih teškaša na svijetu, osvojio je Grand Prix, pobijedio je Josha Barnetta i treba mu pravi izazov, a Frank Mir je upravo idealan čovjek za to", rekao je White.

Radi se o nedvojbeno sjajnom potezu Zuffe koji će zasigurno ponovno privući medijsku pažnju na jednu priredbu Strikeforcea zbog ovog privremenog transfera borca, pa ćemo tako s nestrpljenjem čekati 29. rujna i veliki okršaj Cormiera i Mira u Sacramentu.

Pročitajte više