Frank de Boer: Ne mogu dočekati Murićev debi

Foto: Screenshot/AD.nl

"NE MOGU dočekati debi Roberta Murića", otkrio je novinarima trener Ajaxa, proslavljeni nizozemski nogometaš Frank de Boer.

Bivši mladi hrvatski reprezentativac spreman je za svoj debi u Amsterdamu nakon što je najprije teškom mukom pobjegao iz ralja obitelji Mamić, a onda nadoknadio mjesece netreniranja s momčadi zbog kazne Dinama i HNS-a.  > Ajax potvrdio: FIFA srušila suspenziju HNS-a, Murić ponovo trenira

De Boer i Ajaxov stručni stožer čvrsto su zagrizli za Murića kojeg smatraju velikim talentom i dobrim poslom, obzirom da je stigao za odštetu koju propisuje FIFA, a ne za milijune koliko je tražio Dinamo. Nizozemci pišu kako Murić uživa u radu s legendama tamošnjeg nogometa Jaapom Stamom i Dennisom Bergkampom.


"Mislim da će nam donijeti puno radosti", rekao je De Boer za klupsku televiziju i dodao: "Murić je veliki talent, ima puno kvaliteta".

Iako već neko vrijeme trenira s prvom momčadi, još nije upisao niti minute za svoj novi klub.  "Kopljanici" su do sada upisali dvije pobjede i poraz od PSV-a prošlog vikenda.

Pročitajte više