"GSP-u će meč protiv Andersona Silve biti zadnji u karijeri!"

Foto: Fightsite

BORBA koju želi svaki pravi MMA fan na svijetu još je vrlo daleko od realizacije, iako je Dana White određeno vrijeme poprilično forsirao upravo njeno održavanje. Radi se o okršaju Georgesa St-Pierrea i Andersona Silve.

Brazilac je pokazao veliko zanimanje za taj meč, no GSP je ipak bio nešto manje zainteresiran, a kao i uvijek kod dva borca iz različitih kategorija, nije lako dogovoriti kilažu te borbe.

Čini se da i sjajni Kanađanin polako shvaća da je to meč svih mečeva te bi uskoro mogao čak i pristati na tu borbu, ali u tom slučaju to bi mu mogao biti posljednji nastup u MMA karijeri, barem tako smatra njegov glavni trener Firas Zahabi.

"To je nešto o čemu ćemo razgovarati nakon što se GSP vrati s godišnjeg odmora. Moramo sjesti i pričati, jer to nije odluka koju može donijeti samo jedna strana. UFC nam mora otvoreno reći što oni žele, a da vam budem iskren, mislim da je GSP-u svejedno. Ukoliko se bude borio protiv Hendricksa, mislim da će se nakon toga boriti još određeno vrijeme. Ukoliko mu novi protivnik ipak bude Andersona Silva, lako moguće da mu to ujedno bude i posljednji nastup u karijeri. Nakon te borbe vjerojatno će završiti karijeru jer više neće moći imati ispred sebe nijedan veći izazov od toga", rekao je Zahabi u razgovoru za Sherdog radio.

"Pobijedio ili izgubio, vjerujem da razmišlja na taj način. Možda je upravo zbog toga malo odgađao odluku da odradi meč protiv Andersona, ali kada do njega jednom napokon dođe i kada odradi meč u višoj kategoriji, onda nema povratka", smatra GSP-ov trener.

Pročitajte više