Gasolova ozljeda novi teški udarac Lakersima: Washington iznenadio New York

Foto: AFP

U NOĆI sa srijede na četvrtak odigrano je čak 13 utakmica NBA lige.

Miami Heat slavio je protiv Houston Rocketsa 114:108, a Dwyane Wade i LeBron James kombinirano su postigli 63 koša. Golden State je nakon Houstona doživio još jedan težak poraz, ovog puta u Oklahomi.  Kevin Durant ubacio je 25, Russell Westbrook 22, a Kevin Martin 21 poen u laganoj pobjedi, dok su kod umornih Warriorsa Harrison Barnes i Kyle Thompson ubacili po 19 koševa.

Iznenađenje večer priredio je Washington, koji je slavio protiv New York Knicksa s 106:96. Na krilima Johna Walla koji je zabio 21 poen uz 9 asistencija Wizardsi su prekinuli niz Knicksa od pet uzastopnih pobjeda. Boston Celticsi upisali su pak i petu uzastopnu pobjedu bez Rajona Ronda. Svladali su Toronto u gostima s 99:95. Indiana Pacersi su također upisali petu uzastopnu pobjedu, pobijedivši Philadelphiju na gostovanju s 88:69

Gasolu pukle tetive, pauzira nekoliko mjeseci

Centar Lakersa ozlijedio se u noći s utorka na srijedu u susretu protiv Brooklyn Netsa. Pred sam kraj dvoboja Španjolac je osjetio pucanje u stopalu, a pretrage u Bostonu pokazale su puknuće tankog sloja vezivnog tkiva tabana!

Momčad iz Los Angelesa ne želi izlaziti u javnost s ranim prognozama, ali nagađa se da bi Lakersi mogli biti bez Španjolca nekoliko tjedana, ako ne i par mjeseci! "Nadam se da ću se vratiti ubrzo i da ću pomoći momčadi da ostvari ulazak u doigravanje", napisao je kratko na svom profilu jedne od društvenih mreža Gasol.

Pročitajte više