Gobac nije zadovoljan: Pristajemo na nagodbu, ali ne pristajemo na iznos koji EHF predlaže

Foto: Cropix/N.Dugi

PRVI čovjek rukometnog kluba Zagreb, Zoran Gobac, najavio je kako će se s EHF-om pokušati sklopiti nagodba oko odštete, ali i istaknuo da naš klub ne pristaje na ponuđeni iznos. Podsjetimo, krovna europska rukometna organizacija priznala je da je u susretu između Zagreba i Dinama iz Minska učinjena materijalna povreda pravila čime je naš prvak rezultatski oštećen.

> EHF priznao da je Dinamo nedopušteno pobijedio: Zagreb će dobiti odštetu, ali ne bodove i Top 16!

"U svakom slučaju će naš prijedlog prema Upravnom odboru biti nagodba. Ako ona ne bude prihvaćena od strane EHF-a, onda ćemo morati ići na redovan sud. Ono sve što smo tvrdili od prvog dana to se sada, u ovoj konačnoj arbitražnoj odluci, potvrdilo", rekao je Media servisu prvi čovjek kluba Zoran Gobac i otkrio da će s europskom rukometnom federacijom pokušati postići nagodbu oko iznosa odštete.

"Oni spominju iznos od 30 tisuća. To je smiješno, ponižavajuće. Svakom sudioniku za ulazak u Top 16, predviđen je iznos od 50 tisuća eura, a gdje su ostali prihodi. Ići ćemo na nagodbu, ali nagodba ne može biti ovaj iznos koji je spominjan", istaknuo je Gobac.
 

Pročitajte više