Golovima na San Siru do zarade na kladionici!

KAKVA utakmica nas čeka na San Siru! Messi i društvo su već pružili dvije fantastične predstave protiv Milana ove sezone, a vjerujemo da ni večeras neće biti drukčije.

BetPlace.net vjeruje u još jednu fantastičnu predstavu na večerašnjoj utakmici Lige prvaka i zato smo odlučili proslaviti svaki postignuti gol na utakmici danom otvorenih vrata na BetPlace.net !

Znači, ako na utakmici budu postignuta dva gola, potpuno besplatno ćete moći dva dana čitati BetPlace.net  prognoze i zajedno sa ostalim članovima zarađivati klađenjem. Ukoliko budu postignuta četiri gola, moći ćete četiri dana posjetiti CIJELI BetPlace.net i s nama pobijediti kladionice. Akcija počinje dan nakon utakmice, u četvrtak 29.3.2012, a odnosi se na sve registrirane korisnike u trenutku početka akcije.

BetPlace.net analitičari su Vam i u ovoj godini mogli omogućiti veliku zaradu,u prva tri mjeseca su napravili preko 3200 jedinica profita,što znači da ste uz ulog od samo 10 kuna po jedinici mogli zaraditi preko 32 000 kuna!

Vjerujemo da će se ova pozitivna serija nastaviti,pa zato požurite i uzmite svoju BetPlace.net tjednu, mjesečnu ili polugodišnju pretplatu jer će Vam se taj ulog višestruko isplatiti.

Kao i svaki puta dosad, o najzanimljivijim utakmicama čitajte na Index.hr, a opširnije na BetPlace.net.

Dođite i komentirajte, razmijenite informacije i slavite u Live rubrici s ostalim BetPlace.net
pretplatnicima!

BetPlace.net 

PRVI KORAK DO USPJEŠNE OKLADE!

Pročitajte više