Goluža: Protiv Poljske ćemo gledati pravu Hrvatsku

Foto:Hina

HRVATSKA u srijedu od 16:30 igra protiv Poljske utakmicu četvrtfinala Svjetskog rukometnog prvenstva.

> Euforični Poljaci poručili: Vrijeme je da pobijedimo Hrvate!

Poljaci - stara hrvatska i Alilovićeva mušterija

Hrvatski izbornik Slavko Goluža je nakon mučne utakmice s Brazilom odmorio igrače, izveo ih u šetnju Dohom, a nakon sinoćnje pobjede Poljaka nad Švedskom, bacio se u analize.

"Dobili smo najtežeg protivnika do sada. Ja sam ih očekivao jer sam znao da Švedska neće moći izdržati protiv njih jer su prepolovljeni u bekovskoj liniji. Znao sam da će Poljaci u 60 minuta biti bolji. Imamo teškog protivnika, dosta su neugodni, a siguran sam da ćemo odigrati puno bolje i agresivnije. Gledat ćemo pravu Hrvatsku", najavio je Goluža i dodao:

"Naša obrana je uvijek bila ključni faktor i očekujem trčanje svih 60 minuta. Bilo je teško protiv Brazila i takve se utakmice događaju na ovim natjecanjima, rijetko se susrećemo s takvim obranama, ali najvažnije je da smo pobijedili", dodao je Goluža koji je danas izveo igrače na svjež zrak, a večeras će uz video snimke s igračima analizirati Poljake.

"Ja sam ih gledao, igrače nisam htio zamarati. Pogledat ćemo večeras zajedno. Trebamo obratiti pažnju na neke stvari, dobro ćemo se pripremiti. Siguran sam da ćemo biti u puno boljem izdanju nego protiv Brazila", najavio je izbornik.

SUDJELUJTE U RASPRAVI NA INDEXOVOJ TEMI SP KATAR I NAŠOJ FACEBOOK STRANICI.

 

 

 

 

Pročitajte više