Goluža: Što prije zaboraviti Francusku!

Foto: Hina

"ATMOSFERA je ok", promuklim se glasom iz Danske javio Slavko Goluža. Hrvatska je izgubila u okršaju protiv Francuske i sada je plasman u polufinale pod velikim upitnikom.

"Moramo se što prije ovo zaboraviti i okrenuti se onome što slijedi - Rusija. Napravili smo sastanak, znamo gdje smo pogriješili i trebamo zaboraviti na ovo što se dogodilo. Dakle, koncentracija je usmjerena na Rusiju", rekao je izbornik.

"Imamo veliki respekt prema Rusiji"


Rusi su u drugi krug prošli zahvaljujući pobjedom nad Srbijom u skupini C, a to im je ujedno i jedina pobjeda na turniru. Goluža je kao najopasnije Ruse označio Konstantina Igropula, Pavela Atmana i Sergeja Gorboka.

"Sve utakmice što su igrali, igrali su u egalu. Prema tome, očekujem tešku utakmicu. Mi moramo imati strpljenja, moramo biti pametni, mudri i odigrati čvrsto u obrani. Imamo veliki respekt prema njima!", rekao je Goluža.

Hrvatska protiv Rusije igra u utorak od 15:45 sati.

Index sport zbog vas je i na Facebooku. Imamo više od 141 milijun razloga da i dalje budemo odgovorni i beskompromisni. Slobodno kritizirajte i hvalite, ali prije svega - podijelite s nama ono što smatrate bitnim, jer ništa nas ne pokreće bolje od velikih vijesti. Čekamo vas na našoj Facebook stranici.

Pročitajte više