Goluža nakon sedme pobjede u SEHA ligi: Sada nas čeka teška bitka protiv Pick Szegeda!

Foto: Nenad Dugi/Cropix

CO ZAGREB jučer je slavio protiv Sloge (27:21) u 10. kolu SEHA lige, a veliku utakmicu odigrao je Zagrebov lijevi vanjski - Stipe Mandalinić, koji je postigao devet golova. Valja istaknuti i vratare Zagreba koji su skupili sveukupno 17 obrana (Ivić 8, Stevanović 9), dok je kod Sloge najefikasniji bio Danijel Vukičević s pet pogodaka.

Goluža: Vjerujem u pobjedu protiv Pick Szegeda

Slavko Goluža bio je zadovoljan igrom svoje momčadi.

"Mislim da je utakmica bila korektna. Ja sam dao priliku mladim igračima koji u zadnje vrijeme nisu imali dosta minutaže u oba pravca. Momci su korektno odradili svoj posao, dosta su trčali i na taj način pružili priliku starijima da se malo odmore. Od sutra krećemo s maksimalnim pripremama za Szeged", rekao je Goluža za nakon utakmice za službenu stranicu Co Zagreba, a zatim je najavio dvoboj protiv mađarskog Pick Szegeda:

"Znamo da nas gore čeka jak protivnik i žestoka atmosfera. Ne želim stavljati pritisak mojim igračima, ali tražim od  njih da protiv Szegeda idu na glavu. Imamo jasan cilj i tome cilju se svi moramo podrediti. Vjerujem u moje dečke i vjerujem da pobjeđujemo u Szegedu", za kraj će Goluža.
 

Pročitajte više