HDZ: Mamić nije naš član

Foto: Goran Mehkek / Cropix

SLUČAJ Zdravka Mamića puno je veći od samog sporta kojim već godinama vlada. Njegov posljednji ispad pretvorio se u novi obračun vodećih političkih stranaka, a nakon vladajućih, oglasio se i HDZ, na čijem je velikom skupu Mamić nedavno bio jedan od najglasnijih članova.

"S obzirom na neistine koje iz Bruxellesa iznosi predsjednik Vlade Zoran Milanović dužni smo vas izvijestiti da gospodin Zdravko Mamić nije član Hrvatske demokratske zajednice.

Također obavještavamo javnost da je na Saboru HDZ-a održanom prošlog tjedna u KC „Dražen Petrović“ nazočilo 5736 ljudi među kojima su bila 432 gosta koji nisu članovi stranke već su predstavnici sindikata, vjerskih udruga, poslodavaca, športa, kulture, medija, nevladinih udruga, branitelja itd. Istupi bilo kojeg od njih ni danas niti u budućnosti ne mogu se povezivati s HDZ-om.

Predsjednika Vlade pozivamo da umjesto jeftinog insinuiranja od kojeg koristi nemaju hrvatski građani, napokon počne raditi svoj posao i ono za što je dobio mandat. Svakodnevne svađe sa sindikatima , profesorima ili bilo kime tko se usudi reći svoje mišljenje , ne mogu biti budućnost naše zemlje. Umjesto toga od predsjednika Vlade voljeli bi čuti plan izlaska iz krize, čuti koje je investitore doveo u Hrvatsku ili prijedlog kako smanjiti broj nezaposlenih", izvijestili su iz HDZ-a.

Pročitajte više