HNS-u prijeti grafit u centru Splita: "Repka" će patiti zbog izmišljenih crnih lista

Foto: Index

NAVIJAČI diljem Hrvatske i svijeta podržali su splitski klub u borbi za transparentan HNS i raščišćavanje stvari u hrvatskom nogometu, kao i u odluci da bojkotiraju derbi s Dinamom.
 
U Torontu su navijači Hajduka izvjesili transparent "Against Croatian Football Federation" uz potpis 1950 - što označava godinu osnivanja Torcide.
 
Podrška Hajduku stigla je i iz Australije. Podržao ih je klub hrvatskih iseljenika Melbourne Knights porukom: "Podrška bratskom klubu - iz jubavi, iz dišpeta" Na ulazu u Manheim osvanuo je znak potpore borbi protiv jednoumlja u HNS-u, kao i u New Yorku.
 
 
 
Transparent na Pilama privukao pažnju turista
 
Uz logo HNS-a na Hotelu Hilton zalijepljena je naljepnica "Torcida", ali su nadležni brzo reagirali u uklonili to.
 
U Dubrovniku je na Pilama izvješen transparent protiv HNS-a i predsjednika Davora Šukera, što je izazvalo posebno zanimanje stranih turista, koji su dobili i prijevod.
 
Također, iz raznih krajeva Hrvatske stiže podrška borbi za transparentno uređenje nogometne vlade.
 
Pred županijskim sjedištima HNS-a pale se svijeće. Takve scene zabilježene su u Vukovaru, Karlovcu, Vinkovcima, Dubrovniku, Slavonskom Brodu i drugim gradovima, a svakim satom sve ih je više na ovom popisu. Svijeće se pale i na drugim lokacijama, uz prigodne poruke i transparente.
 
 

Pročitajte više