Hajduk odletio u Tbilisi: Idemo po pobjedu, sreći Gruzijaca mora doći kraj

Foto: Ante Čizmić / Cropix

MOMČAD Hajduka jutros je otputovala sa kaštelanskog aerodroma u glavni grad Gruzije, gdje će u četvrtak navečer igrati uzvratni susret trećeg pretkola Europa lige. Prisjetimo se, u prvom dvoboju na Poljudu Dila je slavila s 1:0, no to nije obeshrabrilo ekipu Igora Tudora, koji vjeruje kako se nakon svih promašaja sreća Bijelima mora osmjehnuti.

Trener splitske momčadi na put je poveo 20 igrača, a to su redom Mikanović, Milović, Vršajević, Pašalić, Maglica, Andrijašević, Mujan, Caktaš, Tomičić, Maloča, Stipica, Jonjić, Bradarić, Sušić, Bencun, Kiš, Lučić, Kouassi, Kalinić. Kao što je vidljivo iz priloženog, na put nije otišao tek dokapetan Goran Jozinović, koji je suspendiran zbog crvenog kartona. Na njegovu mjesto trebao bi zaigrati Avdija Vršajević.

"Vjerujemo u prolazak"

Inače, prema vijestima koje stižu s Poljuda, Mislav Anđelković trebao bi biti spreman za susret s Dilom, dok je Jean Kouassi još pod velikim upitnikom i do posljednjeg trenutka neće se znati hoće li nastupiti. Ipak, Hajdukovci su jutros bili redom vrlo optimistični.

"Vjerujemo da možemo pobijediti, oni su i dalje favoriti, ali dat ćemo sve od sebe da nadoknadimo zaostatak. Oni vjerojatno neće mijenjati svoju igru, imaju dobar rezultat i sigurno će ga čuvati", rekao je Andrijašević.

"Idemo se nadigravati i pokušati izvući povoljan rezultat. Moramo se koncentrirati na realizaciju naših prilika, u tome je ključ prolaska dalje. Njihovoj seriji jednom mora doći kraj", dodao je Vršajević.

"Vjerujem u ovu ekipu, samo njima do sada nismo zabili gol, ali moraju i oni kapitulirati", za kraj će Marin Brbič.


 

Pročitajte više