Hajduk odustao od Ćemalovića!

Foto: Screenshot

JENS ANDERSSON jučer je gledao utakmicu bosanskohercegovačke lige između Veleža i Olimpica (1:1).

Sportski direktor Hajduka, piše Javno.ba, u Vrapčićima je dogovarao transfer Veležovog napadača Mirze Ćemalovića koji je u ovoj utakmici priliku dobio s klupe. Velež je potvrdio da je menadžer 20-godišnjeg nogometaša bio na ručku s Anderssonom, ali Javno.ba piše i kako su pregovorili propali jer je Velež za svog dragulja tražio 400 tisuća eura.

U BiH se, također, pojavila informacija da je Šveđanin u Mostar stigao kako bi gledao Harisa Duljevića, veznjaka Olimpica koji se i ranije spominjao kao moguće pojačanje "Bijelih".

Hajduk je opasno zagrizao i za 23-godišnjeg Zagrebovog Besarta Abdurahimija, ali Zagreb za njega traži nerealnih 500 tisuća eura. Hajduk bi, pak, transfer mogao dogovoriti udjelom od budućeg transfera. Predsjednik "Pjesnika" Dražen Medić želi čak 50 posto odštete od mogućeg transfera Abdurahimija s Poljuda. 

"Bijeli" su, pak, blizu dovođenja Thierryka Makona Nloga, kamerunskog reprezentativca. Nloga, 20-godišnji ofenzivni veznjak, stigao je u Split i trebao bi potpisati ugovor s Hajdukom.

Pročitajte više