Hajdukovci razumiju Torcidu koja im prijeti: U krizi smo, s pravom su nezadovoljni

Foto: Hina 

"NISMO mrtvi, ali smo ranjeni", zabavljao je Špaco Poklepović okupljene na press konferenciji nakon novog kiksa Hajduka, iako svakome tko navija za Hajduk ovih dana nije do zabave.

Špacina momčad gubila je 2:0 od Zadra, a dio Torcide pozvao je igrače na "ćakulu" do sjeverne tribine. Na ignoriranje su odgovorili nimalo bezazlenim prijetnjama. Iako je Hajduk na kraju uzeo bod, a i ostali rezultati idu im u prilog u borbi za Europu, momčad i struka potpuno su pogubljeni, a navijači razapeti između očekivanja i realnosti pribjegavaju opasnom verbalnom izričaju.

Kako situaciju na Poljudu doživljavaju igrači? Goran Jozinović sliježe ramenima.

"Stvarno ne znam što bismo trebali učiniti da nas napokon krene. Ne krivim nikoga, ali zaista nas ne ide. Prvo poluvrijeme smo naivno primili dva gola, bilo je teško izaći na teren kasnije, ali smo smogli snage da napravimo kontinuirani pritisak. Uspjeli smo izjednačiti, ali dalje od toga nije išlo iako smo imali neke šanse za potpuni preokret. Maglica i Milevski su se bacali na glavu, ali jednostavno nismo uspjeli", rekao je povratnik u Hajdukov dres Goran Jozinović za Dalmatinski portal.

Hajduk ne zna za pobjedu u posljednje tri utakmice, a igra koju prikazuju je negledljiva. 

"Navijači moraju biti nezadovoljni, željni su pobjeda kao i mi, ali danas jednostavno nije išlo", našao je Hajdukov lijevi bek opravdanje za prijetnje s tribina.

"Dobit ćete batine" ne zvuči ugodno, no razumijevanja ima i Avdija Vršajević, dvostruki asistent protiv Zadra. 

"Drago mi je zbog asistencija, ali nismo pobijedili i sve je drugo nebitno. Na samom početku smo promašili jednu izrazitu šansu, a potom nam se kao i uvijek dogodi da iz prve prilike na utakmici primimo pogodak. Uslijedio je i jedanaesterac koji je bio čist. Uspjeli smo se vratiti, ali nije bilo dovoljno. Moramo biti nezadovoljni jer smo ovu utakmicu morali dobiti. Ne preostaje ništa drugo nego se okrenuti sljedećim utakmicama. Upali smo u malu krizu te se nadam kako ćemo se što prije izvući iz ovoga"

"Gledatelji su s pravom nezadovoljni. Moraju biti nezadovoljni, posljednje tri utakmice nismo na nekom osobitom nivou. Mislim da momčad ima kvalitetu, prošarana je mladošću, ali se svakome se dogodi kriza. Nadam se da ćemo što prije izaći iz nje", zaključuje Avdija. 

Pročitajte više