Halilović oduševio novinare i navijače: "Enrique, daj priliku Messijevom nasljedniku!"

Foto: Facebook

ALEN HALILOVIĆ dobio je 15 minuta u Superkupu Katalonije između Barcelone i Espanyola u kojem je Barcelona nakon jedanaesteraca slavila protiv gradskog rivala.

> Rakitić i Halilović s bijele točke donijeli prvi trofej Barceloni ove sezone

"Utakmica protiv Espanyola bila je dobra prilika za Sergija Roberta, Rafinhu, Albu i ostale da pokažu Barceloninom treneru Luisu Enrique da može računati na njih. Međutim, samo su Masip, Adama i Halilović pokazali da zaslužuju više prilika", piše El Mundo Deportivo.

"Halilović, koji je u 76. minuti zamijenio Sampera, pokazao je svoju kvalitetu. Još je i hrabro upitao Enriquea da puca jedanaesterac i potom ga rutinski iskoristio."

 

Navijači: Imamo zabranu dovođenja igrača? Nema veze, imamo i Halilovića!

Mladi hrvatski nogometaš, koji zasad nastupa za Barcelonu B, još jednom je navijače katalonskog diva podsjetio na Lionela Messija. Najviše sjajnim prodorom pet minuta prije kraja utakmice kada su ga centimetri dijelili od prvijenca.

"Halilović je novi Messi", "Messijev nasljednik", Još nisam siguran jesmo li dobili novog Messija ili Iniestu, ali Halilović je budućnost Barcelone", "Halilović zaslužuje priliku u prvoj momčadi", "Neymar - Halilović, tako će izgledati Barcelonin napad u budućnosti", "Imamo zabranu dovođenja igrača? Nema veze, imamo i Halilovića!", "Halilović je naš dijamant"; samo su neki od komentara oduševljenih navijača Barcelone.

Enrique je nakon prvog trofeja osvojenog u ulozi trenera Barcelone bio zadovoljan.

"Ovo je bila utakmica za igrače koji žele više minuta i veću ulogu u prvoj momčadi. Zadovoljan sam njihovim stavom i time što smo kontrolirali utakmicu. "

Pročitajte više