Henry zove Puyola preko bare

Foto: Guliver Image/Getty Images

BIVŠA zvijezda francuske nogometne reprezentacije Thiery Henry, koji je od 2010. član New York Red Bullsa, pozvao je kapetana Barcelone Carlesa Puyola da karijeru nastavi u nekom od klubova iz SAD.


Legendarni kapetan Barcelone najavio je kako će na koncu ove sezone napustiti Camp Nou. Puyol je cijelu svoju karijeru proveo u katalonskom klubu za koji je debitirao 1999. godine. Od tada je upisao 592 nastupa, te je osvojio apsolutno svako natjecanje s klubom i reprezentacijom u kojem je nastupio.

"Puyolova odluka da napusti Barcelonu primjer je poštovanja prema nekom klubu. Bilo bi sjajno kada bi karijeru nastavio u nekom od klubova iz MLS. Želim mu dobrodošlicu," poručio je Henry.

Henry i Puyol su bili suigrači u Barceloni od 2007. do 2010. godine, gdje su osvojili dvije titule prvaka Španjolske, Ligu prvaka, nacionalni kup, Superkup Španjolske europski Superkup i svjetsko klupsko prvenstvo. Henry je iz Barcelone 2010. preselio u New York i do sada je odigrao 100 utakmica i postigao 42 gola.

Pročitajte više