Hoće li ga Wolfsburg pustiti? "Mandžukić bi u Juventus, ali..."

EVERTON, Juventus, Lokomotiv, Napoli, Fiorentina, PSG...ovo su samo neki od klubova koji su zainteresirani za Marija Mandžukića. Njegov agent Ivan Cvjetković rekao je u intervjuu za Tuttomercatoweb kako Mandžo ozbiljno razmišlja o odlasku iz Wolfsburga, međutim najveći problem mu predstavlja važeći ugovor.

"Puno je glasina o Mandžukićevoj budućnosti, ali još je prerano za razgovor o tome. Najprije moram razgovarati s Marijem i vidjeti koje je rješenje najbolje. Mario je spreman za novu avanturu, ali ne smijemo zaboraviti da mu ugovor s Wolfsburgom vrijedi još dvije godine. Sastat ću se s klupskim čelnicima u ponedjeljak, nakon čega ćemo znati više", rekao je Cvjetković, a zatim nadodao:

"Mario želi igrati u europskim natjecanjima što je jedan od razloga zašto razmišlja o odlasku. Veliki je obožavatelj Juventusa, tko ne bi želio igrati tamo? To je veliki klub".

Iako bi Mandžukić najradije u Juventus, Vlado Borozan, FIFA-in agent i Wolfsburgov savjetnik za transfere tvrdi kako pregovori neće biti nimalo laki.

"Kao prvo, radi se o igraču koji dolazi iz zemlje izvan Europske unije, što znači da bi Juventus najprije morao očistiti jedno mjesto za njega. A kao drugo, Mario je igrao sjajno na Europskom prvenstvu tako da će Wolfsburg sada za njega tražiti znatno veću odštetu", objasnio je Borozan za Il Sussidiario. Prije dva dana talijanski su mediji pisali kako Magath sada za Mandžukića traži 15 milijuna eura ,no i kako je Juventus to spreman platiti.

Inače, osim fantastičnog učinka na Euru (3 gola), Mandžukić je prošle sezone za Wolfsburg zabio 12 golova i deset puta asistirao.

Pročitajte više