Hunt: Ne mogu vam opisati koliko sam nabrijan na meč protiv Dos Santosa!

Foto: Fightsite

UFC 160 donijet će nam fantastičan okršaj Juniora dos Santosa i Marka Hunta u sunaslovnom meču večeri, a to je borba koja već sada privlači ogromnu pozornost.

Meč je još prilično daleko, puna dva i pol mjeseca ostala su ima da se pripreme najbolje što mogu za meč koji bi mogao obojici dugoročno usmjeriti karijeru, ili prema prilici za titulu prvaka ili odlazak u osrednjost UFC-ove teške kategorije.

Hunt je odmah nakon sjajne pobjede nad Stefanom Struveom otkrio da želi što prije natrag u oktogon i meč protiv što jačeg protivnika. Malo lobiranja na Twitteru i želja mu se ostvarila, a čini se da je iskusni Novozelanđanin već sada prilično nabrijan.

"Sretan sam što se sve riješilo na najbolji način, ovo je odlična prilika u mojoj karijeri. Nikad nisam odbio ponudu za meč, pa tako ni u ovom slučaju. Dobre prilike ne pojavljuju se često i treba ih zgrabiti kada dođu. Vidite sada da sam govorio istinu kad sam tvrdio da nisam odbio borbu s Dos Santosom. Meč bih odbio samo da sam ozbiljnije ozlijeđen", rekao je Hunt.

"Dos Santos je baš kao i ja udarač, sve donedavno bio je najbolji na svijetu, a upravo takvim smatram i ja sebe. Obojica smo pravi udarači i ne mogu vam opisati koliko sam nabrijan na taj meč. Vjerujem da mogu pobijediti bilo koga na svijetu", dodao je samouvjereni Mark.

Dos Santos: Overeem je totalna nula!

Junior dos Santos prilično je razočaran što krajem svibnja neće imati priliku napokon ući u oktogon sa svojim velikim rivalom i zaista nesuđenim protivnikom Alistairom Overeemom.

Brazilac zbog svega što se događa oko njega u posljednjih otprilike godinu dana zaista nema previše respekta, a to već dulje vrijeme ni ne pokušava sakriti.

"Ja ne biram svoje protivnike, nije mi bitno tko je na drugoj strani. Jedino što želim je dovoljno vremena da se pripremim za protivnika. Kada je Overeem otpao, saznao sam da će mi UFC dati odličnog Hunta i jedva čekam taj meč. Jednostavno nisam više mogao čekati Overeema, on nije prvak, on je nula. Da je kojim slučajem prvak, onda bih bio strpljiv", rekao je Junior.

"Marka Hunta iznimno poštujem i vrlo sam mu zahvalan što je prihvatio meč protiv mene, pogotovo ako se uzme u obzir da je nedavno imao borbu. Jako sam želio tu borbu na UFC-u 160 i sad će se to dogoditi zahvaljujući njemu", dodao je Dos Santos.

Pročitajte više