I predsjednik Lyona upoznao Modrićevog bivšeg šefa: "Taj čovjek mijenja uvjete iz sata u sat"

HRVATI su već dobro upoznali čudljivu narav predsjednika Tottenhama Daniela Levyja koji je posljednjih godinu dana stajao na putu sreći Luke Modrića.

Mjesecima je odbijao ponude za hrvatskog veznjaka koji je silno želio otići zbog čega se bacio i u štrajk. Luka je odnedavno pod sigurnim krovom Santiago Bernabeua, a Levy se okrenuo trošenju Realovih milijuna.

S krajem prijelaznog roka, večeras u ponoć, situacija je sve napetija, a Tottenham sve očajniji u pokušaju da iz Lyona dovede vratara Huga Llorisa. Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas otkrio je medijima svoj dojam nakon što upoznao Levyja.

Transfer je bio blizu realizacije kada je Levy, kao i u Modrićevom slučaju, u posljednji čas promijenio već dogovorene uvjete.

"Sada su šanse 50-50 da Hugo ode u Tottenham. Naši su ljudi cijelu noć razgovarali s Levyjem. Taj čovjek puno priča i mijenja uvjete koje smo već pismeno dogovorili. Stvari koje smo dogovorili u 5 ujutro, do 10 sati više ne vrijede. Dogovori s Tottenhamom su mi bili najteži u 25 godina karijere", rekao je Aulas dodajući kako cijela saga traje već mjesec i pol dana te kako je najviše štetila Llorisu koji je odavno dogovorio uvjete svog ugovora s Englezima.

Pročitajte više