Igrajte na puno koševa u okršaju Montegranara i Scavolinija

INDEX i BetPlace.net svaki dan vam donose analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Susreti između Montegranara i Scavolinija uvijek su bili nešto više od obične prvoligaške utakmice, ipak se radi o susjedskom derbiju dviju ekipa iz iste provincije. S obzirom da se utakmica igra u Anconi koja je otprilike jednako odaljena i od Montegranara i od Pesara i gostujuća će ekipa imati svoju podršku. Očekuje se najmanje 500 navijača Scavolinija što je solidna brojka bez obzira što će domaćih biti puno više u dvorani koja prima oko 5000 ljudi. Osim derbi ugođaja ovo je i susret dvije ekipe u solidnoj formi. Scavolini je u nizu od 4 pobjede dok je Montegranaro zahvaljujući 3 pobjede u zadnjih 5 susreta pobjegao od samog začelja, a i ta dva poraza upisana su na teškimgostovanjima u Trevisu i Bologni i to u neizvjesnim završnicama. Svaki derbi pa tako i ovaj lokalni nezgodan je za klađenje jer nepobjeđuje uvijek bolji pa bi možda klađenje na pobjednika bilo najbolje preskočiti. Probati ćemo ipak nešto zaraditi na over/under klađenju jer tu ima nekoliko činjenica koje govore u prilog overu.

Scavolini je jedna od rijetkih ekipa koja u gostima igra jednako dobro kao i doma što skupa sa dobrom formom čine dobru osnovu za over kad se poveže sa činjenicom da Montegranaro u zadnje vrijeme igra jako brzu i efikasnu košarku. U zadnje tri utakmice Montegranara redom je padalo 181 , 177 i 186
poena i to protiv ekipa koje se nikako ne mogu svrstati u "overaše" ni po broju poena ni po brzini igre (Benetton, Monferrato i Venezia). Broj posjeda u te tri utakmice kretao se od 152 do 159 što je za talijansku ligu jako brzo . Osim većeg broja posjeda svaku je utakmicu obilježio i veliki broj slobodnih bacanja. Ta dobra i efikasna igra Montegranara povezana je sa dolaskom Seana Maya kojeg se svi sjećamo iz Zagreba ove sezone. Nije on sam zaslužan za takvu igru,ali je očigledno zadnji komadić slagalice koju je trener domaćih Valli tražio.


BetPlace.net preporučuje:

Brza igra, veliki broj slobodnih bacanja, relativno mali broj izgubljenih
lopti. Sve je to obilježilo zadnje tri utakmice Montegranara i nema

nikavog razloga da se nešto slično ne ponovi i danas protiv ekipe iz
Pesara. Granica koju su redovno prelazili u tim utakmicama je za više od 20
poena veća od postavljene u današnjem susretu i zato se jednostavno mora
probati sa overom.

Pročitajte više