Indijski nogometaš preminuo nakon što su ga tri bolnice odbile primiti

NOGOMETAŠ Mahesh Thapa nakon sudara s protivničkim vratarom na motociklu je odvezen izvan stadiona, a nakon što su ga tri bolnice odbile primiti je preminuo.

U dvoboju održanom u utorak u istočnoindijskom gradu Jalpaiguri, 27-godišnji igrač Raikatpara Sports Associationa teže su ozlijedio nakon sudara s vratarom suparničke momčadi Bhanu Nagar, a tako ozlijeđenog tri obližnje bolnice nisu ga primile jer navodno nije bilo slobodnih kreveta, piše Indian Express.

Uzalud su nesretnog Thapu motociklom vozili od bolnice do bolnice, a na kraju je nogometaš preminuo što je već drugi sličan slučaj u Indiji u posljednja četiri mjeseca.


Naime, igrač Bangalorea D. Venkatesh u ožujku je preminuo nakon što je tijekom utakmice doživio srčani zastoj. Tom prilikom uz teren nije bilo nikakve liječničke pomoći pa je do prve bolnice prevezen u auto-rikši.

Najnoviji smrtni slučaj za sada odbijaju komentirati u Indijskom nogometnom savezu, a neimenovani dužnosnik istog samo je poručio da se nije radilo o utakmici pod ingerencijom saveza.

Pročitajte više