Ipak lakša ozljeda: Modrić spreman za Liverpool i El Clasico

Foto: Marca 

JEDINA loša vijest nakon uvjerljive pobjede Reala protiv Espanyola u subotu (5:0) ozljeda je Luke Modrića. Srećom, radi se o lakšoj ozljedi. Za 79. minuta Modrić je zaradio ocjenu 7.5 (AS), ali i bolan gležanj.

Jedan od najboljih veznjaka lige ostao je ležati na travnjaku nakon oštrog starta Victora Pereza. Ipak, podigao se i nije htio izaći iz igre pri rezultatu (0:4), no s travnjaka ga je "otjerao" vratar Iker Casillas. 

"Travnjak je Modrić napustio šepajući i upalio alarm uoči izuzetno teškog tjedna za Real koji u utorak dočekuje Liverpool, a u subotu Barcelonu", navela je Marca u svom nedjeljnom izdanju.

Ancelotti: Modrić će biti spreman za Liverpool

Međutim, trener Reala Carlo Ancelotti otkrio je da se radi o lakšoj ozljedi.

"Modrić je dobio jak udarac, no ima dovoljno vremena oporaviti se za Liverpool."

Real: Svi su spremni za sljedeće dvije utakmice

A samim time će biti spreman i za El Clasico, koji je uvijek bio i politička utakmica, a u jeku katalonske borbe za nezavisnost tenzije će dodatno porasti. Četiri boda Real zaostaje za Barcelonom i zato se na Santiagu pali alarm.

"Svi igrači bit će spremni za sljedeće dvije utakmice", piše na službenoj stranici kraljevskog kluba.

Podsjetimo, Modrić je imao naporan ritam protekla dva tjedna: odradio je dvije utakmice s reprezentacijom, pa se uz zarađeni udarac istrošio protiv Espanyola (spasio gol, promašio nemoguće i upisao tek dva pogrešna dodavanja)

Pročitajte više