Italija na Englesku bez Chiellinija!

CESARE PRANDELLI opet ima problema s obranom uoči četvrtfinalnog dvoboja s Engleskom. Giorgio Chiellini neće nastupiti zbog ozljede bedrenog mišića.

Najbolji talijanski branič ozlijedio se tijekom utakmice 3. kola s Irskom nakon što je odlično odradio svih 180 minuta protiv Španjolske i Hrvatske. Ionako improvizirana talijanska obrana otpadanjem Criscita zbog kladioničarskog skandala i ozljedama drugih igrača uoči Eura, sada je još propusnija i Prandelli će možda ponovo morati posebnuti za Danieleom De Rossijem koji je na poziciji braniča odlično odradio prve dvije utakmice.

Liječnik reprezentacije Enrico Castellacci rekao je da će on i njegovi kolege iz liječničke službe nastojati osposobiti Chiellinija za polufinale izbori li Italija plasman među četiri najbolja sastava.

Ozlijeđeni Ribery i Nasri


Francuzima je pak u subotnjem četvrtfinalu protiv Španjolaca upitan nastup dvojice ponajboljih igrača, Francka Riberyja i Samira Nasrija. Bayernov je napadač prekinuo trening u srijedu poslijepodne nakon samo tri minute zbog boli koju je osjetio u lijevoj peti. Zasad nije poznato koliko je ozljeda ozbiljna.

Zbog udarca dobivenog u predjelu koljena trening je preskočio Samir Nasri. Njegov je problem, čini se, nešto lakše prirode.

Pročitajte više