Ivano Balić: Još nisam odlučio o mirovini, imam još ponuda!

Foto: Guliver Image/Getty Images

IVANO BALIĆ i Petar Metličić najavili su skorašnje Svjetsko prvenstvo u Kataru za rukometaše. U razgovoru za HTV dali su podršku reprezentativcima i otkrili da ih ponovno očekuju u posljednjoj fazi turnira.

Polufinale realnost, prva utakmica opasnost

"Mislim da momci moraju doći do polufinala, to je realno. No, prva utakmica za nas je uvijek drama", naglasio je nekad najbolji rukometaš svijeta.

"Austrija je opasna, a mi nismo poznati po dobrom startu. Moramo se dobro spremiti", upozorio je Balić, no i zaključio: "Ako odigramo kao što možemo, prva pobjeda će biti upisana."

Otkrio je da će možda i uživo bodriti Hrvatsku: "Možda i odem do Katara, još ne znam."

Metličić ne želi ogled s Katarom

Svoju prognozu dao je još jedan bivši reprezentativac, Petar Metličić.

"Realno, kako kaže i Ivano, moramo očekivati polufinale. Imamo kvalitetu. U tom krugu su Španjolci, Danci, Šveđani i Katarani", njegova je najava, a ima i jednu želju: "Samo ne Katar, uh."

"Bit će zanimljivo prvenstvo, ali mislim da ćemo na kraju biti zadovoljni s našim dečkima", optimist je i on.

Balić još razmišlja o igranju u idućoj sezoni

Nastavio je zatim o svojem statusu u rukometu.

"Grubo je kada ti netko kaže da si u penziji s 38 godina, ali ostao sam u rukometu, treniram djecu, nema bolje stvari za mene, ispunjava me ovo što radim", otkrio je, a o najavljenoj igračkoj mirovini oglasio se i Balić.

"Ugovor o Njemačkoj traje do lipnja. Nisam odlučio što dalje, nagovaraju me u klubu da ostanem još godinu dana, imam i drugih ponuda. Za sada igram, moram dobro razmisliti do lipnja kada mi istječe ugovor", zaključio je, ostavljajući otvorena vrata za eventualni produžetak igračke karijere.
 

 

Pročitajte više