Ivković želi barem bod od Hajduka: Špaco će ih podignuti šarmom i znanjem

Foto: Hina

LOKOMOTIVA u subotu na stadionu u Kranjčevićevoj dočekuje Hajduk u 22. kolu hrvatskog prvenstva.

> Špacin zaokret: Hajduku treba rezultat, dignut ću cijenu igrača na tržištu!

Splićani dolaze s novim trenerom Stankom Poklepovićem kod ekipe koja zaostaje samo jedan bod. Tomislav Ivković s optimizmom čeka derbi kola nakon 6:0 pobjede nad Zagrebom za Valentinovo.

"Očekuje nas subotnji derbi, utakmica s Hajdukom kao i svaka dosadašnja, s puno emocija i s velikim nabojem. Igramo s jednom momčadi koja možda trenutno nije u najboljem trenutku. Mijenjali su trenera i dogodilo im se dosta toga. Dobili su jednog iskusnog trenera koji će probati svojim šarmom i znanjem nešto promijeniti", rekao je Ivković u najavi utakmice.

Hajduk se želi dokazati Špaci

"Mi smo odigrali zadnju utakmicu vrlo dobro, ali tih 6:0 neće značiti mnogo ako to ne potvrdimo u subotu. To znači uzimanje najmanje jednog boda. Očekujem tvrdu i tešku utakmicu te protivnika koji će htjeti dokazati svojim navijačima i novom treneru da je ovo što im se dogodilo u Rijeci samo greška u koraku", dodao je trener Lokosa.

"Moja je želja da dodje puno vise navijača. Očekuje nas pravi nogometni derbi, utakmica je u tri sata popodne i očekuje nas lijepo vrijeme", zaključio je Ivković.

Oba Vučemilovića u Kranjčevićevoj

Za utakmicu Lokomotive i Hajduka bit će zadužena oba Vučemilovića iz "osječkog sudačkog lobija". Glavni sudac bit će Igor Križarić iz Čakovca, pomoćnici su mu Goran Pataki (Đakovo), Bojan Zobenica (Vinkovci), Dejan Berger (Osijek), Ante Vučemilović (Osijek), Mario Zebec (Cestica). Delegat je Ante Vučemilović (Osijek), a kontrolor Damir Pervan (Bjelovar).

Pročitajte više