Izbornik Lihtenštajna: Protiv Hrvatske želimo podići samopouzdanje!

Foto: Screenshot

RENE PAURITSCH, 49-godišnji austrijski stručnjak na klupi Lihtenštajna, vjeruje kako je utakmica s Hrvatskom (20:15) prilika njegovim igračima da poprave samopouzdanje pred nastavak kvalifikacija za SP 2014 godine.

Na raspolaganju ima gotovo sve igrače, a lokalni mediji izdvajaju tek ozlijeđenog Martina Buchela kao igrača koji bi mogao nedostajati Pauritschu na terenu.

"Ima nas dovoljno, svi su spremni osim Martina koji je odradio odličnih posljednjih nekoliko utakmica. Koncentrirani smo na rujanske utakmice i iskoristit ćemo priliku da testiramo što više igrača i njihovu formu, vidjeti kome nedostaje minuta, a tko treba igrati kraće". 

"Za dobivanje samopouzdanja najbolje je igrati protiv momčadi koja je jača od nas"

Lihtenštajn ne zna za pobjedu još od 14. kolovoza prošle godine, a Pauritsch navodi da ni izabranicima Igora Štimca ne ide najbolje u posljednje vrijeme.

"Hrvatska stiže sa svim zvijezdama, ali kiksali su u posljednje dvije utakmice protiv Škotske i Portugala (porazi 0:1, op.a.). Za dobivanje samopouzdanja najbolje je igrati protiv momčadi koja je jača od nas", rekao je Pauritsch.
 

Pročitajte više