Janica i Šuker uživali u vaterpolu na Kantridi

Foto: Index 

JEDNA od najvećih skijašica svih vremena, Janica Kostelić, jučer je na bazenu na Kantridi uživala u finalu regionalne vaterpolo lige. Prvak je Primorje, nakon pobjede nad Jugom 15:9. Pobjednički pehar uručio im je predsjednik HNS-a Davor Šuker. 

Prepune tribine bazena Kantrida u dva su dana okupile brojne zaljubljenike vaterpola u prvoj sezoni nove regionalne lige u kojoj sudjeluju klubovi iz Crne Gore, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

U uzbudljivim utakmicama polufinala i finala uživali su i predsjednik Hrvatskog vatrpolskog saveza Predrag Sloboda, dopredsjednik Perica Bukić kao i izbornik naše vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak. Pažnju navijača privukli su i nogometaš Rijeke Alex Fernandez te manekenka Vedrana Linardić.

Finalni turnir regionalne vaterpolo lige okupio je četiri najbolje momčadi Lige. Finale je izborio domaćin, riječko Primorje Erste Bank, koji je pobijedio zagrebačku Mladost rezultatom 11:10, dok je drugi finalist bio dubrovački Jug Croatia osiguranje, koji je uvjerljivo pobijedio momčad Radničkog iz Kragujevca rezultatom 10:4.

Pročitajte više