Jelavić strahuje od suigrača: Nadam se da Gibson neće igrati protiv nas

NIKICA JELAVIĆ je jedan od igrača od kojih hrvatska javnost očekuje velike stvari na Europskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj. Popularni "Silent killer", kako su ga prozvali engleski mediji, bit će najveća prijetnja Ircima, Španjolca i Talijanima.

"Ovo je moj prvi turnir i sretan sam što sam tu s reprezentacijom. Vjerujem da ćemo napraviti dobar rezultat jer imamo kvalitetu i jako dobrog izbornika", rekao je u uvodu Jela.

Hrvatska će prvenstvo otvoriti u nedjelju protiv Irske, 10. lipnja, a upravo je ta utakmica podcrtana kao najvažnija utakmica za Biliće izabranike.

"Veselim se utakmici s Irskom. Bit će to zahtjevna utakmica premda se mi nadamo pobjedi. Ako sam dobro upamtio, igrali smo međusobno šest puta i samo jednom je Hrvatska pobijedila."

"Sve momčadi u skupini su vrlo opasne i općenito nam je skupina teška, ali i izazovna. Na Euru nema slabijih protivnika. Imali smo dovoljno vremena za pripreme tijekom kojih smo naporno radili i naravno da očekujemo odličan plasman", smatra Jelavić, koji će se u Poznanu igrati protiv svog klupskog kolege Darrona Gibsona.

"Nadam se da Darron neće biti na travnjaku protiv nas, ali jako mi je drago što je na Euru. On je zbilja vrhunski igrač", za kraj će Jelavić.

Pročitajte više