Jones: Ako Anderson vrati titulu, naš meč je ponovno u igri!

Foto: Fightsite

JEDAN od razloga zbog kojeg je veliki broj MMA fanova bio tužan nakon Andersonovog poraza u meču protiv Chrisa Weidmana je propast mogućnosti da dođe do velikog okršaja između njega i Jona Jonesa.

UFC je mnogo nada polagao u tu super borbu, planirao se čak napraviti event pred nevjerojatnih 100 tisuća gledatelja, ali Weidman je te planove pokvario. No, to ne znači da jednog dana se ipak neće ponovno pojaviti mogućnost borbe između Jonesa i Andersona.

Aktualni prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji za nekoliko će dana ponovno braniti svoju titulu, a Anderson će je imati priliku vratiti u svoje vlasništvo koncem ove godine.

"Tužno je gledati kada nečija vladavina završi na taj način, to je upozorenje da se nešto takvo može svakome dogoditi. Svih treba shvaćati ozbiljno, to je takav sport. No, vjerujem da se Anderson može vratiti, on još uvijek ima ono nešto."

"Ako vrati pojas prvaka u revanšu, onda opet postoji mogućnost i naše borbe. Da budem iskren, to nije moja najveća želja, ali znam da fanove zanima i spreman sam na to", rekao je Jon.

Pročitajte više