Jones poručio: Doći ću na 108 kila i onda želim borbu protiv Velasqueza!

Foto: Fightsite

JON JONES proteklih je dana prilično često u centru pažnje MMA fanova diljem svijeta. Ako tema nije njegov sljedeći meč protiv Glovera Teixeire ili odlazak u mirovinu za četiri godine, onda priča o svojim planovima u bližoj budućnosti, a radi se o odlasku u tešku kategoriju.
 

Aktualni UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji već je više puta najavljivao da mu je plan nastaviti karijeru kao teškaš u skorije vrijeme, a sad je malo i detaljnije otkrio kada i kako to planira zaista realizirati.
 
Jones cilja na meč s aktualnim teškaškim prvakom Cainom Velasquezom, a kaže da bi u tom slučaju on u oktogon ušao s otprilike 108 kilograma.
 
"Najkasnije za dvije godine ću zauvijek otići u tešku kategoriju, a super meč protiv Caina volio bih imao tijekom 2014. godine. Jako sam uzbuđen zbog toga, dosta sam razmišljao o tome i vjerujem da bi to bio jedan od mečeva za povijest. Nema sumnje da je Cain najbolji teškaš, a opet nije toliko velik i očekujem da bi to bila dobra borba. Neka vas ne iznenadi jednog dana vijest da je meč dogovoren", najavio je Jon.
 
Ovu zanimljivu informaciju Jones je objavio prilikom odgovaranja na pitanja fanova, što možete pogledati u prilogu.

Pročitajte više