Još tri koraka do titule: Liverpool u prvih deset minuta riješio Norwich

Foto: Hina, Soccerway

LIVERPOOL je u 35. kolu Premierlige napravio veliki korak prema osvajanju naslova prvaka. Redsi su slavili u gostima kod Norwicha s 3:2.

Gerrard i društvo su utakmicu riješili u prvih deset minuta, kao i većinu ovosezonskih susreta. U četvrtoj minuti domaće navijače je šokirao Raheem Sterling odličnim udarcem s 20 metara, a šest minuta kasnije zabio je najbolji strijelac europskih liga Luis Suarez na sjajnu asistenciju Sterlinga.

Norwich je početkom drugog dijela bio bolja momčad, a rezultat dobre igre je pogodak Garyja Hoopera iz 54. minute. Međutim, Redsi su se brzo oporavili, te vratili dva gola prednosti preko najboljeg igrača utakmice Sterlinga koji je zabio poslije fantastičnog solo-prodora. Do kraja utakmice Norwich je uspio samo ublažiti poraz preko Roberta Snodgrassa.


 

Liverpool, koji na naslov engleskog prvaka čeka 24 godine, tri utakmice prije kraja prvenstva ima pet bodova više od Chelseaja, kojeg dočekuje na Anfieldu u sljedećem kolu. Treći Manchester City zaostaje devet bodova uz dvije utakmice manje.

Poslije okršaja s Mourinhom i Chelseajem Redse očekuje gostovanje Crystal Palaceu, te domaća utakmica protiv Newcastlea. Dobra vijest za navijače Liverpoola je da su i Crystal Palace i Newcastle u sredini ljestvice, te da ne mogu ni u Europu, a ni ispasti.

Pročitajte više