Junior Dos Santos uspješno operiran nakon dvoboja s Miočićem

 Foto: Guliver Image/Getty Images, Instagram

JUNIOR DOS SANTOS, na UFC-u on FOX 13, odradio 25-minutni rat sa Stipom Miočićem. Brazilac je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, ali nije iz meča prošao neokrznut. JDS je, u srijedu, podvrgnut operacijama koljena i nosa.
 
"Cigano" je svoje fanove o izvedenoj operaciji obavijestio putem Instagrama.
 
"Želio bih vas obavijestiti da sam upravo imao uspješnu operaciju koljena i nosa", napisao je Junior. "Postoje neke osobe kojima jednostavno hvala ne bi bilo dovoljno da im pokažeš svoju zahvalnost zbog pomoći. Želim se posebno zahvaliti doktoru Moisés Cohen i njegovom timu koji su se još jednom pobrinuli za mene i doktoru Sergiju Mirandi i njegovom timu koji su izveli operaciju nosa i njegovoj kćeri Mariji Vitoriji. Hvala Vam!"
 
 
 
Izvori bliski Dos Santosu, su potvrdili za MMAFighting.com., da doktori još nisu prognozirali kad bi se JDS mogao vratiti treninzima.
 
Dos Santos (17-3) se samo jednom borio u 2014. vrativši se na pobjedničku stazu nakon što je 2013. poražen od prvaka Caina Velasqueza u njihovom trećem meču. Junior u UFC-u ima skor 11-2, a oba poraza mu je nanio Cain Velasquez

Pročitajte više