Jurčić: Dominirali smo!

Foto: Damir Krajac/Cropix

TRENER Dinama, Krunoslav Jurčić, bio je zadovoljan nakon pobjede u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka. Njegova je momčad slavila na gostovanju kod Sheriffa s 3:0.

> Soudani nakon trijumfa u Moldaviji: S nestrpljenjem čekamo novog protivnika!

> Modri se poigrali sa Sheriffom za novu europsku jesen

"Pokazali smo da smo bolja momčad, prošli dalje i naravno da je zadovoljstvo veliko. Imali smo bolje i lošije periode igre, ali uglavnom smo dominirali i prolaz ni u jednom trenutku nije bio upitan. Sheriffu želimo puno sreće u Europskoj ligi, a po našim planovima idemo dalje", rekao je Jurčić, koji je ipak imao jednu malu zamjerku.


"Možda bih htio da smo malo mirniji bili u nastavku utakmice i pokazali više rutine jer će nam to itekako trebati u europskim utakmicama ispred nas, no u svakom slučaju možemo biti jako zadovoljni izvedbom u Moldaviji", poručio je strateg Modrih za službenu stranicu kluba.

Dinamo će u petak saznati ime protivnika koji ga dijeli od plasmana u Ligu prvaka.

"S nekim od tih momčadi smo već igrali pa ih nešto bolje znamo nego druge, ali u svakom slučaju tamo nema slabe momčadi. Naravno, ipak nam je lakše kada smo ponovno nositelji, no svih pet mogućih protivnika su kvalitetne momčadi", za kraj će Jurčić.

Pročitajte više