Jurčić: Ne igramo za premije!

Foto: Cropix

KRUNOSLAV JURČIĆ u utorak će na Maksimiru nakon godinu dana ponovo voditi Dinamo u utakmici Lige prvaka. U posljednjem kolu "modri" igraju protiv kijevskog Dinama.

Ukrajinci se rugaju Dinamu? "Neosvojiva tvrđava Maksimir jednog dana bit će jedan od najmodernijih europskih stadiona"

> Oslabljeni Dynamo sletio i želi pobjedu: Vukojeviću žao što će Maksimir biti prazan

Jurčić ima samo 90 minuta da pokuša nadmašiti Antu Čačića, koji iz pet utakmica nije izvukao ni bod, niti upisao pogodak. Pobjeda protiv filijale Lokomotive u prvoj utakmici nakon povratka na klupu ne može Jurčićevoj momčadi dati dovoljnu dozu samopouzdanja, no dobra je vijest za trenera da na raspolaganju ima sve igrače.

"Svi znamo u kakvim okolnostima čekamo ovu utakmicu i garantiram da će moji igrači dati svoj maksimum kako bismo osvojili bodove. Ne postoji veći motiv ili novac vrijedniji od toga da nakon utakmice možemo dići glavu i reći da smo dali sve što Dinamo zaslužuje", poručio je Jurčić uoči utakmice.

"Znamo puno o njima, gledao sam snimke. Znamo kakav je njihov status u Europi. Igramo za obraz, osvajanje prvih bodova i stvaranje dobre atmosfere za daljnji rad", dodao je trener Dinama.

Fatos Beqiraj trebao bi biti udarna igla Dinama: "Atmosfera u momčadi je jako dobra i jedva čekamo utakmicu. Vrijeme je da osvojimo prve bodove. Nadam se da će biti i malo više publike. Bit će teško, ali kada svi damo 100 posto onda će doći i rezultat".

Dodajmo kako su Modri nešto ranije popodne na Hitrec Kacianu odradili posljednji trening prije sutrašnjeg dvoboja s Kijevljanima.

Pročitajte više