Juve i Inter mijenjaju napadače, Milan dovodi Robbena?



DVADESET milijuna eura spremni su iz Milana ponuditi minhenskom Bayernu za Arjena Robbena piše L'Equipe. Klub sa San Sira zaradio je čak 65 milijuna eura prodajom Ibrahimovića i Silve Paris SG.

Robben je proljetos produljio ugovor s bavarskim klubom do 30. lipnja 2015. godine, a na koncu prošle sezone je promašio dva ključna 11-erca koja su Bavarce posredno koštala osvajanja dvaju naslova - u Bundesligi protiv dortmundske Borussije te u finalu Lige prvaka protiv Chelseaja.

Zamjena napadača Juventusa i Intera

Svi talijanski mediji tvrde kako se sprema razmjena napadača na relaciji Juventus - Inter. U Juventus bi trebao doći Giampaolo Pazzini, a u Inter Fabio Quagliarella.

Odmah nakon što je potpisao ugovor s Interom, trener Andrea Stramaccioni je izjavio da u budućnosti ne računa na 27-godišnjeg Pazzinija, koji je u Interu, od 2011. godine, postigao 16 prvenstvenih pogodaka u pedeset utakmica.

Pazzini ima nekoliko ponuda talijanskih klubova, ali se otvorila ova opcija po kojoj bi, pak, njegov vršnjak Quagliarella došao na San Siro. Obje su momčadi spremne na zamjenu, a posao bi se trebao dogoditi još ovog tjedna.

Pročitajte više