Juventus ponovno razočarao, Mancini: Nikada nam ne bi zabili da nisu dobili jedanaesterac na poklon

Foto: Guliver Image/Getty Images

JUVENTUS je u sve težoj situaciji u Ligi prvaka. Nakon remija u Kopenhagenu, "Stara dama" je osvojila samo bod u Torinu protiv Galatasaraya (2:2).

"Sada je pred nama put uzbrdo, ali ne trebamo biti obeshrabreni. Ako budemo dovoljno dobri u sljedeće četiri utakmice onda ćemo proći dalje, ali ako ne budemo bolji, drugi će proći jer su bolji od nas", rekao je trener Juventusa Antonio Conte čiju momčad tek očekuje dva meča s favoritom skupine Realom.

"Vučinić i Lichtsteiner su ozlijeđeni, a ne mogu promijeniti formaciju jer nemam krilne igrače za formaciju 4-3-3", priznao je Conte.

Mancini: Drogba je nevjerojatan

Roberto Mancini debitirao je u Torinu na klupi Galatasaraya.

"Zadovoljan sam jer smo igrali protiv jakog suparnika, a ja nisam stigao niti upoznati sve igrače na pravi način. Pali smo u drugom poluvremenu, vidi se da ima dosta posla ispred mene, ali početak je ohrabrujući", rekao je Mancini i prokomentirao sumnjivi jedanaesterac za Juventus.

"Oni su prvi pogodak zabili iz jedanaesterca koji po meni nije trebao biti suđen. Mislim da nam nikada ne bi zabili da nisu dobili taj penal na poklon."

Mancinija je posebno impresionirao Didier Drogba, napadač njegove momčadi.

"Nevjerojatan je! Nisam očekivao ovakvu njegovu igru, izgledao je nevjerojatno."

Pročitajte više