Kaos u Podgorici: Navijači Budućnosti gađali igrače Partizana životinjskim bubrezima

Foto: Screenshot YouTube

U NEDJELJU su u Podgorici ključni meč za odlučivanje o pozicijama za doigravanje ABA lige igrali domaća Budućnost i beogradski Partizan. Budućnost je na kraju slavila s 85:79 te je tako umjesto Crvene Zvezde za protivnika dobila Cedevitu, dok će Partizan u ''večitom'' derbiju odlučivati o drugom finalistu.
 
Međutim, utakmicu je obilježila atmosfera koja je cijelo vrijeme plesala na rubu incidenta. Od početka do kraja utakmice prepune tribine su vrijeđale trenera Partizana Duška Vujoševića te Sašu Pavlovića, a jedan od domaćih navijača fizički je ušao u sukob s igračem Partizana Draganom Milosavljevićem.
 

Ipak, sve je to ''kamilica'' za ono što je uslijedilo. Prije nekoliko mjeseci navijači Zvezde su gađali igrače Galatasaraya svinjskim nogicama, a očito je da je ta ideja u Podgorici naišla na plodno tlo jer su u  jednom trenutku s tribina na parket počeli padati životinjski bubrezi.
 
''Ne znam koja je životinja stradala za takve "potrebe", nisam stručnjak za biologiju, no to nema opravdanja'', rekao je sportski direktor Partizana Dragan Todorić za Novosti pa je nastavio:
 
''Cijeli život sam u sportu i u košarci, svega sam se nagledao i puno toga sam mogao pretrpjeti i razumjeti, posebno u ovoj našoj regiji. Međutim, da se na teren ubaci desetak bubrega, to prelazi sve granice morbidnosti. To je čak nadmašilo i utakmicu Zvezde i Galatasaraya kada su na Turke bacali svinjske potkoljenice.''
 

Pročitajte više