Kapetan Srbije Bane Ivanović: Cijelo vrijeme bili smo uz igrače Albanije!

Foto: Getty Images / Guliver image 

NAKON sveopćeg kaosa na stadionu JNA u Beogradu i prekida kvalifikacijske utakmice između Srbije i Albanije na press konferenciji na stadionu pojavio se srpski kapetan Bane Ivanović. Nekoliko minuta prije delegat utakmice Harry Been prekinuo je utakmicu uslijed masovne tučnjave na travnjaku.

Brat albanskog premijera Olsi Rama uhićen je uVIP loži stadiona jer je upravljao bespilotnom letjelicom na koju je bila postavljena albanska nacionalistička zastava. Provokacija je završila tučom među igračima, ali i utrčavanjem navijača u teren. Jedan od njih udario je i albanskog reprezentativca. 

"Nama je najbitnije da smo kao ekipa cijelo vrijeme bili uz reprezetantivce Albanije i pružali im podršku. Ostaje žal što je nogomet završio u drugom planu. Delegat je nadležan za odluku o nastavku, albanski nogometaši su rekli da fizički i psihički nisu bili spremni za nastavak. Detalje koji su se događali ne možemo sada realno sagledati. Željeli smo igrati, ali u dugovoru sa delegatom i ljudima koji su zaduženi za to, donesena je odluka da se utakmica prekine. O svemu će odlučiti nadležni organi", rekao je Ivanović, prenosi Blic. 

 

Pročitajte više