Kek: Možemo se sa svima nositi, a Kantrida će sigurno biti puna

Foto: Hina

NOGOMETAŠI Rijeke igrat će u skupini G Europske lige zajedno sa Sevillom, Feyenoordom i Standardom. U drugoj uzastopnoj sezoni u natjecanju pokušat će napraviti iskorak i uhvatiti euro-proljeće koje im je lani izmaklo.

"Tri spektakularne utakmice na Kantridi, ali ova momčad Rijeke je pokazala da se nikoga ne boji", prva je reakcija Ivana Mancea, zamjenika sportskoga direktora kluba s Kantride.

"Uvjeren sam da niti jednom od ovih velikana neće biti lako na Kantridi. To su ogromni klubovi, bogati, iz velikih nogometnih zemalja ali jedva čekamo uhvatiti se u koštac s njima", dodao je Mance i zahvalio navijačima koji su momčad dočekali u tri sata ujutro nakon pobjede u Moldaviji.

"Vrlo interesantna skupina, no kada dobiješ suparnike iz Španjolske, Nizozemske i Belgije onda Rijeka nije favorit. Mi smo već pokazali da se možemo sa svima ravnopravno nositi. Dobili smo atraktivne suparnike i siguran sam da će Kantrida biti puna sve tri utakmice. Mi ćemo kao i uvijek razmišljati od utakmice do utakmice te probati iznenaditi svakoga", rekao je trener Rijeke Matjaž Kek za klupsku stranicu.

 

Pročitajte više